torstai 23. kesäkuuta 2011

pienissä sateissa

Meistä ei olekkaan pitkään aikaan kuulunut mitään, mutta eipä meille mitään normaalista poikkeavaa ole tapahtunutkaan. Kesä on lähtenyt kivasti alkuun, vaikka enemmän onkin ollut synkkää ja sadetta kuin lämmintä ja aurinkoista. Ostinkin Liinulle alennuksesta mustan Best friend-sadetakin! on aika tyylikäs sen päällä. Kuvia otan viikonloppuna kun menemme kotia. Siis joo, juhannuksen vietämme kotona. Sen verran rankka oli viime viikonloppu Provinssissa. :) Liinullekkin oli aika rankkaa, kun porukkaa oli yötä ja rampattu edestakaisin. Sai sentään paljon rapsutuksia!
Liinulla alkoikin juhannukseksi ihanasti juoksut! taitavat jäädä kyllä viimeisiksi. Mutta näillä mennään tänä juhannuksena.
Eilen käytiin  4-5km lenkillä, ja oli mukava reissu! Käveltiin mallaskoskelle ensin ja sieltä takaisin jokea pitkin. Välillä tulikin kohtia, jossa pystyi kahlaamaan ja Liinu innoissaan juoksi veteen ja haki keppiä kun heitti.:) aika vesipeto.
Tänään käytiin keskisellä ja Liinukin toki sai tuliaisia.. Löytyi pari vesilelua, yksi "raatolelu" lisää ja paljon puruluita. Nyt pitäisikin päästä uittamaan Liinua niin saisi testata uusia vesileluja.
Olemme suunnitelleetkin lähteä viikonlopun mökkireissulle, mihin Liinukin pääsee mukaan. Täytyisi vain löytää ensin paikka ja mökki, mihin lähteä! :)

Pupuset ovat kasvaneet hurjaa vauhtia! pääsevätkin lauantaina kotia pienelle lomalle. kuvia tulee viikonloppuna :) pitäisiköhän suunnitella oman hyvän kameran ostoa, ettei tarvisi porukoiden kameran varaan aina jättää.

Mutta hyvää juhannusta kaikille !!

Liinu 3kk

1 kommentti:

  1. Hei! kyselit kuun alussa koiran mantteleista. En millään saa päähäni, mahdoinko vastata? Noh, nyt vastausta: teen pienehköille koirille mantteleita. Mikä on koirasi selän pituus? n. 35-40 on maksimiraja =)

    VastaaPoista