keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kesäkesäkesäkesä!

Ah, ihanaa on kesä tulossa, viimeinkin. Tällä hetkelläkin istun parvekkeella auringon hehkuessa ja Liinu makaa jaloissa nauttien myös lämmöstä. Olemme touhuilleet pihalla paljon, käyty eri lenkkireittejä ja Liinu on ollut myös mukanani töissä, tallilla. Vapaapäivinäni olimme mummolassa yötä Liinun kanssa, oli mukavaa! 



Niin Liinu täytti sitten 2 vuotta viime viikon keskiviikkona! voi se on jo iso tyttö <3 Hain sille kaupasta herkkuja, ja grillasimme päivällä, joista Liinukin sai vähän makkaraa. Oli tarkoitus myös käydä mustissa ja mirrissä katsomas jotain kivaa, mutta en ole vieläkään ehtinyt. Olen kyllä hiljattain ostanut uudet pannan, hihnan ja leluja, jos ne vaikka menisi synttärilahjasta!
Mätsäreissä ei olla ehditty vielä tänä keväänä käydä. Samoin suunnitelmissa olisi ehkä syksyllä ilmoittaa seinäjoen kv näyttelyihin. Jos itse uskaltaa vain lähteä :)


Näimme toissapäivänä lenkillä cavalierpennun, ei ollut vielä 5kk! oli se niin suloinen, ja pieni verrattuna meidän muruun :) siinä riitti juttua hetkeksi aikaa! liinu olisi mielellään tutustunut pentuun, mutta se ei niinkään kiinnostunutu liinusta vaan enemmänkin ympäristöstä :) Liinu on saanut myös naapuritalosta uuden parhaan ystävän, 7 vuotias basset hound Paavo! On se niin ihanan näköistä kuinka iloisia ovat aina nähdessään.

Tästä jatketaan taas, auringosta nauttien!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti