tiistai 22. helmikuuta 2011

Saunomista rakastava nallekarhu

Näin yksi viikonloppu hurahti taas ja tuntuu että paljon kaikkea jäi tekemättä vielä. Sain sentään Liinun raitaisen villapaidan valmiiksi! Kyllä siitä tuli nätti, ehkä vähä löysempää olisi saanut kutoa. Mutta eiköhän se käytössä rupea löystymään sopivan muotoiseksi.

Tulimme täksi viikonlopuksi taas kotona käymään. Ei oikeastaan mitään erikoista tehty, normaali viikonloppu :) Pihalla otimme Liinusta kuvia villapaita päällä.


paita tulee takaa kunnolla pyllyn päälle, mut näköjään kuvaan luiskahtanut pois :)

Pakkaset olivat vielä lauantaina tosi korkealla mutta sunnuntaina jo alle -10. Luntaki satoi tosi paljon sunnuntai päivänä.
Lauantai-illalla käsvimme tieysti saunassa. Liinu oli oven takana jo odottamassa, kun laitoin sen vasta päälle! se on todella innokas saunomaan, ja se pitää kantaa sieltä pois, ku se ei muuten ymmärrä tulla :D samalla pesin sen oikein kunnolla, ja kyllä tuli taas niin puhdas ja pehmoinen, niinkuin nallekarhu!
Olimme myös pihalla paljon. Olen niin iloinen kun voin pitää sitä irti ja se tulee luokse kun kutsuu! Sen takia haluan että olemme mahdollisimman paljon kotona käydessä pihalla, jossa se saa olla irti ja purkaa energiaansa mitä se ei välttämättä saa purattua kaupungissa.




Neiti oli aika väsynyt kun sunnuntaina taas lähdettiin seinäjoelle. Yleensä maanantai päivä menee siinä että se nukkuu vain :D


Ps. Kuten huomaatte kuvamäärästä, kamera on kovassa käytössä aina, kun käymme kotona ;)

9 kommenttia:

  1. Ihanan villapaidan tyttö saanut!:)..Ootko keksiny ton ohjeen ihan itte vai ootko kattonut jostain ohjeesta mallia??=)

    VastaaPoista
  2. kiitos, tykkään kans tosi paljo tuosta paidasta :) cavalierpalstalla joku oli linkittänyt ohjeen, ja sillä ohjeella olen nyt tehnyt kaikki paidat. olen vähän muokannutkin joihinkin paitoihin ohjetta. kannattaa kokeilla tehdä, lämmittää hyvin ja ei liinu ainakaan pihalla edes huomaa että päällä on paita :)

    tuossa ohje (en ole koskaan vielä kokeillut tehdä selkäosaan kuvointia, en ole vielä niin hyvä ;D) http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=102&d_id=42&lang=fi

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia! :) Saa paljon kivempia vaatteita koirille kun tekee ne itse. Toi villapaita sopii Liinulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
  4. kiitos, tykkään itsekkin lujaa! no oon kyl huomannu että saa sen näkösiä vaaatteita ku haluaa, kun viitsii itse tehdä. :)

    VastaaPoista
  5. Ai nuo sisäkuvakki oot laittanu O_o Lankakerät vaan näkyy tuos yhes kuvas taustalla 8D

    VastaaPoista
  6. joo laitoin :) huomasin kans että näky, mut eipä se haittaa :)

    VastaaPoista
  7. :) Ootko ite pessy paljon Liinua? Mitäs se siitä tykkää?

    VastaaPoista
  8. Kun on hyvä objektiivi kamerassa ja ehkä ihan pikkusen terävöittää jälkikäteen, niin hyvä tulee :D

    VastaaPoista
  9. Frendan synttäri partyilta otettu :D

    VastaaPoista