maanantai 16. toukokuuta 2011

kannustusjoukko valmiina peliin

Saa nähdä saanko kirjoitettua viikonlopun blogikirjoituksen loppuun tänään, kun pitää jännittää samalla ottelun finaalia tv:stä!

Lähdettiin viikonlopuksi jalasjärvelle. Perjantaina matkalla vietiin Vilma-neiti kasvattajalle, sillä sen olisi tarkoitus synnyttää tiistaina. Joten otimme myös Paulin mukaan kotia, ettei tartte yksin jäädä viikonlopuksi seinäjoelle.

Lauantaina katsoimmekin kaikki yhdessä euroviisuja ja söimme itsetekemää pitsaa. Oli kyllä mukavaa. Ja toki Paulikin pääsi mukaan, ja saikin olla koko illan sisällä meidän kanssa. Oli se aika illan tähti :) Pauli on todella sosiaalinen, ollut aina. Se nauttii olla ihmisten seurassa ja nytkin se sohvalla oleskeli ja kerjäsi huomiota.


Sunnuntaina oltiin Liinun kanssa paljon pihalla, vaikka olikin kylmä ilma. Liinu sai purkaa energiaansa ja leikki ihan hulluna pihalla. Leikkien jälkeen sitten saikin hyvin otettua kuvia, kun malttoi pysyä paikalla. :)




Myös Pauli pääsi pihalle juoksentelemaan. Oli mukava kattoa kuinka iloinen se oli kun pääsi nurmikolle loikkimaan :)




tämänkertaisesta tuli nyt aika kuvakoosteinen. Hyviä kuvia oli paljon ja olikin vaikea valita mitä laittaisin tänne.
Ja näin kannustettiin samalla Suomi voittoon aivan mahtavissa fiiliksissä!! suurimmat juhlinnat kyllä jää, sillä huomenna töihin. Liinu kannusti Suomea nukkumalla, jonku senkin täytyy tehdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti