torstai 12. toukokuuta 2011

tohinaa ja tuhinaa

Noniii, sössin hienosti äsken ja poistin jotenkin juuri valmiiksi kirjoitetun blogitekstin ja nyt ärsyttää sen verran että laitan vain vähän kuvia ja kirjoitan muutamalla sanalla uudestaan äskeisen poistetun tekstin. :D

Pestiin Liinu tässä yksi päivä ja siitä tuli niiin ihanan puhdas ja pehmoinen. Pihalla yritin vähän katsoa ettei ihan kaikkein kuraisimpaan paikkaan pomppisi että pysyisi nättinä, mutta eipä se kauaa puhtaana pysy. :)


Äitienpäivänä kävimme kotona. Päivä meni rennosti ja ei tehty mitään erikoista, paljon olimme pihalla sillä auinko paistoi koko päivän.


Kotimatkalla Liinu olikin jo väsynyt :) Lämmin päivä ja eihän Liinu tokikaan ehdi päivällä nukkua kun pitää olla perillä mitä seuraavaksi tapahtuu.


Alkuviikosta Liinun silmä rupesikin sitten oireilemaan. Se punotti ja siristi sitä koko ajan. Silmä oli tosi kipeän näköinen. Säikähdin hieman, kun ei Liinulla ole ennen ollut mitään ongelmia silmien kanssa. Soitinkin sitten seuraavana aamuna eläinlääkärille, joka kirjoitti reseptin sitä kautta ettei tarvinnut mennä edes näyttämään. Kuulemma tippoja niihin kuitenkin täytyy laittaa vaikka silmissä olisi mikä.Ja eläinlääkäri epäili että silmässä on joku roska jäänyt tai pieni haava, kun tulehdus ei ole molemmissa silmissä. Kävinkin hakemassa iltapäivällä apteekista tipat ja aloitimme samana iltana niiden laiton. Ja yksi tippa jo näkyi vaikuttavan heti. Nyt niitä ollaan pari päivää laitettu ja selvästikkin auttaneet, sillä oireita ei enää ole.

Viikonloppu on alkamassa huomenna, katsotaan mitä keksittäisiin :) sunnuntaina olisi Kauhavalla mätsärit mutta katsoo nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti