perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen

Tämänkin tekstin olen kirjoittanut jo maanantaina mutta kuvia en ole saanut aikaiseksi lisättyä, joten tekstin julkaiseminen on jäänyt. :)

Pääsiäinen alkoi mätsäreillä Alavudella. Nämä mätsärit eivät menneet niin hyvin kuin edelliset mutta olin silti tyytyväinen. Liinu ei oikein osannut keskittyä, sillä se näki jotain ihme valoja jotka heijastuivat kameran linsseistä ja roskia/lehtiä lenteli ohi niin Liinun olisi tehnyt mieli ottaa niitä kiinni! mutta loppua kohden meni kuitenkin jo paremmin. Saimme punaisen nauhan. Sitten jouduimmekin odottelemaan kauan, sillä pentuja oli lähemmäs 40. ja aurinko paistoi koko ajan. Oli hiukan liian kuuma sää.


Punaisten nauhan saaneiden kehässä olimmekin Liinun kanssa molemmat jo aivan väsyneitä, itsellä oli hiki ja Liinua ei vain kiinnostanut. Tai muuten meni aika hyvin mutta seisoessa näki Liinusta ettei jaksa seistä kunnolla enää :) Emmekä päässeet palkinnoille. Mutta tästäkin on hyvä jatkaa, opimme taas uutta. Kotimatkalla Liinu nukkuikin sitte koko matkan ja todella kuuma oli autossa olla.
Illalla lähdimmekin kotia jalasjärvelle viettämään pääsiäistä. Liinu pääsikin "mummolaan" hoitoon, että mamma pääsee vähän viettämään iltaa ystävien kanssa. :)) kiva ilta oli!
Aamu alkoikin kivasti, ei ollut edes kamalan huonoa oloa! Liinu toki heräili jo 7 maissa taas aamulla kun aurinko paistoi niin hienosti. Anoppi kertoilikin että meni tosi hyvin ilta heillä, hetken Liinu oli eteisessä rampannut mutta oli jo pian mennyt heidän kanssaan olohuoneeseen katsomaan tv:tä ja nukkunut sohvalla. Itsellä oli helpottunut olo, ettei sen kummempaa sitten ollut meidän perään. Jatkossa saa kuulemma tuoda kyllä hoitoon uudestaan :)



 
Sunnuntaina haimme Vilma-pupusen astutusreissulta takaisin. Vilma oli kasvattajan mukana helsingissä, jossa se astutettiin ruotsalaisella uroksella :) muutaman viikon päästä pitäisi tulla pikkupupuja.. Illalla kävimme ajelemassa ja katselemassa kokkoja, mutta Liinu vain nukkui eikä piitannut kokoista mitää.
Maanantaina oli aivan ihana ilma, tuli oltua paljon pihalla koirien kanssa. Liinu pysyi hyvin irti, vaikka välillä kyllä kissoja piti ajaa takaa. Tiistaina Liinu varmasti nukkuukin koko päivän, sen verran väsyttävä pääsiäinen oli kun ei paljon ehditty päivisin nukkua :) Vilmakin pääsi vähän kirmaamaan nurmikolle valjaissa. Yleenssä puputkin saavat olla irti kesäisin mutta täytyy vähän ensiksi totutella valjaissa kun koko talvi oltu sisätiloissa. Illalla lähdimmekin seinäjoelle takaisin ja paluu arkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti