perjantai 15. huhtikuuta 2011

Vaasan koiranäyttelyt

Nyt ehdin vasta kirjoitella viikonlopun tunnelmista, sorry :) Olimme pe-su vaasassa siskoni työnä ja kohokohtana oli lauantain koiranäyttelyt. Lähdimme perjantai-illalla ajamaan vaasaan. Päätimme käydä avopuolisoni kanssa katsomassa vielä samana iltana hänen veljeään ja hänen vaimoaan, sillä heille on tulossa vauva ihan näillä viikoilla ja meistä tulee lapsen kummit. :) Liinun jätimme siskoni työ siksi ajaksi.

Ensimmäinen yö meni hyvin. Nukuimme lattialla patjalla ja Liinu herättikin meidät aamulla varhain haukkumalla jollekkin ihme äänille :) muiden vielä jatkaessa nukkumista, nousimme jo liinun kanssa ja lähdimme aamulenkille! aurinko paistoi ja oli aivan hiljaista vielä, joten oli todella mukava kiertää lenkki. Lenkin ja aamutoimien jälkeen Liinu jäi kämpälle ja me lähdimme ajamaan Botniahallille. Päivä meni todella mukavasti kierrellessä ja katsellessa, ja kuvia tuli räpsittyä. Paljon olimme cavalier kehässä katselemessa :-) ja parhain osuuus oli tietenekin kojut, missä himoitsin Liinulle yhtä sun toista. Parhain ostos oli skinneez pesukarhu-lelu! Liinu rakastui leluun ja on nyt sen lemppari. Samasta kojusta ostimme myös erilaisia puruluita Liinulle sekä kotiväen Hoksu-koiralle.Sekä ostimme vielä nylonisen kevythäkin ajatellen autoon, mutta saa nähdä mihin se lopulta laitetaan. (kuva ei ole kaikkein parhain, mutta näkee edes vähä minkälainen se on :))


Illalla päätimme vielä käydä siskoni ja Liinun kanssa tekemässä lenkin rannalle. Aurinko paistoi vielä silloinkin ja sää oli muutenkin mukava. Kiersimmekin lopulta sitten 1,5h lenkin! Liinu meni tosi hienosti koko matkan ja jaksoi hyvin. Pesuun Liinu kyllä joutui, sillä se oli todella kurainen kämpälle päästyä. Mutta lenkki oli kyllä viikonlopun paras hetki :)
Sunnuntai meni lekotellessa. Olisin kyllä itse jaksanut vielä lähteä katsomaan näyttelyitä sunnuntaina mutta muu porukka oli liian väsyksissä edellisillan juhlinnoista :)) Illalla ennen kotia lähtiessä poikkesimme vielä rannalla kiertämässä lenkin ja nauttimassa sen viikonlopun viimeisestä vaasa illasta. Liinukin tykkäsi ja haisteltavaa oli paljon.




Tulevana sunnuntaina olisi nyt sitten mätsärit Nurmossa sekä Kurikassa. Saapa nähdä, harjoiteltu ainakin ollaan. ei vain meinaa oikein Liinu vielä ymmärtää että ei istuta vaan pitää seistä.:)

2 kommenttia:

  1. tuo oli ikyllä tosiaan varmasti tähän astisista lelu ostoksista ehdottomasti kannattavin!eipähän mennyt rahat ainakaan hukkaan:)

    VastaaPoista
  2. No voi kiitos! (: Pikkuneitistä hienoja kuvia

    VastaaPoista