sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

viikon hulinat

Viikko meni todella nopeasti. Tiistaina olimme Liinun kanssa jalasjärvellä katsomassa JaRan järjestämiä estekisoja. Liinu istui sylissäni ja seurasi ratsukkoja silmä kovana. Ohikulkijoille se aina heilutti häntäänsä josko saisi rapsutuksia. Välillä kävimme pihapuolella vähän liikkumassa ja liinu sai haistella uusia hajuja. Pari tuntia siellä katselimme ja ilta alkoi olla aika pitkällä, joten kylmä rupesi tulemaan itse kullekkin. Liinua rupesi muutenkin kyllästyttämään loppua kohden :)
 


Tänään olimme Nurmossa katsomassa match showta. Tarkoitushan oli osallistua Liinun kanssa, mutta päätimme jättää väliin ja lähteä katsomaan vain. Aamulla tietysti satoi vettä (jota on tullut koko päivän), mutta laitoimme paksun kerroksen vaatetta ja sateenvarjot mukaan niin niillä pärjättiin. Liinu vilukissakin sai sadehaalarin päällensä edes vähä suojaamaan sateelta. Olimme tosiaan pienten rotujen kehän reunassa katsomassa ja kannustamassa myös kaveria joka oli kleinspitzinsä kanssa
Täytyy kyllä myöntää että katsellessa kehän laidalta, harmitti etten ollut ilmoittanut meitä :D Olisimme hyvin siellä menneet muiden joukossa! Liinu käyttäytyi nimittäin todella hyvin tänään. Oletin että se sinkoilee joka paikkaan, mutta se olikin rauhallinen ja katseli vain muiden menoa. Mutta kotona päätinkin että seuraavat mätsärit jotka ovat vissiinkin parin viikon päästä, osallistumme niihin! ja aloitamme harjoittelun niihin.
Päivä meni mukavasti sateesta huolimatta, ja meillä oli mukavaa! ja saihan Liinu arpapalkinnoksi makupalapussin, ei huono reissu ;)



Liinusta ainut otettu kuva tänään, ja seki on oikea tunnelmakuva :D

1 kommentti:

  1. Liinuhan on ollut ahkerasti katsomassa maailmaa. Keväisin on ainakin meillä päin paljon mätsäreitä niin ensi kerralla rohkaistut ja menet itsekin juoksemaan ympyrää :D

    VastaaPoista